🧟‍♂️ ZOMBIE AWARENESS MONTH 🧟‍♀️⁣ - The Evil Dead (1981)⁣ - Undercover Otter

🧟‍♂️ ZOMBIE AWARENESS MAAND 🧟‍♀️⁣ - The Evil Dead (1981)⁣

1981 was een schitterend jaar. Ik zou zelfs willen zeggen dat ik persoonlijk denk dat dit het beste jaar is (ik ben erin geboren 🤡). Terwijl ik uit een baarmoeder kruip, werd mijn favoriete film aller tijden uitgebracht:  The Evil Dead.
Ik ben zo dol op deze film omdat hij blijk geeft van liefde voor het genre, acteerwerk in de dop, creatieve oplossingen voor productieproblemen en veel belachelijk bloed. Als je de dvd kunt vinden met de commentaartrack, waarop Sam Raimi en Bruce Campbell te zien zijn, bekijk hem dan. Er staat geweldige informatie achter de schermen in.
Het verhaal draait om Ash Williams (Bruce Campbell) die met zijn zus en vrienden naar een afgelegen hut in het bos gaat. Daar vinden ze een oud benauwd boek, lezen er wat strontpoëzie uit en whammo: Deadites.
Technisch gezien zou ik waarschijnlijk moeten vechten voor de stelling dat deze doden zombies zijn. Ze zijn bijna magisch bezeten, maar de kans dat mensen het bezit overleven, is klein. Dus ik heb ervoor gekozen om de Deadites toe te voegen aan de categorie zombies.
Het is geen verrassing dat we nogal wat producten in onze winkel hebben die geïnspireerd zijn op deze film. We hebben een op Ash geïnspireerde vezelmix met gladde baby alpaca (zo glad als Bruce Campbell zelf) en een kleurencombinatie die is vernoemd naar de Deadites.
Zombietype: magie
<tc>Terug</tc> om te bloggen