APRIL SHOP UPDATE! - Undercover Otter

APRIL SHOP-UPDATE!

Hallo daar kerel/meisje/niet-binaire vriend!

Vrijdag 21 april om 16.00 uur CET gaat onze winkelupdate van april live!

Ik heb het grootste deel van de afgelopen vier weken besteed aan het verven van een storm voor de groothandel, maar slaagde erin er wat semi-solide sexyheid in te stoppen in de vorm van een flinke update van ruim 20 kilo Squirm Sock.

Ik heb ook plannen gemaakt voor een Pride-gerelateerde samenwerking met mijn vriend Ross van The Wee Yarn Company. Dat klopt, mijn vrienden, we zullen jullie netvlies aanvallen als een queer tag-team. Daarover meer als je door deze nieuwsbrief scrolt.

Blijf geweldig!
- Aiden

PS: de S-toets op mijn toetsenbord heeft het erg moeilijk vandaag, hij wordt binnen een paar minuten beukt centimeter van zijn leven.
Terug naar blog