August Shop Update! - Undercover Otter

Augustus winkelupdate!

Hoera! Een echte winkelupdate! Het is nu live en bevat een heleboel Squirm Sock.

Ik ben vooral garen aan het verven, kom thuis van mijn werk, plof op de bank en ben geobsedeerd door mijn nieuwe hyperfocus: de videogame Hades. Ik heb altijd van mythologie gehouden, met als favorieten de Grieks-Kthonische goden en het Noorse pantheon, dus dit spel paste helemaal in mijn straatje. Het helpt dat de gebruikte kleuren absoluut prachtig zijn en dat de prestaties voor het spel daadwerkelijk haalbaar waren (ja, ik heb het spel 100% uitgespeeld voor trofeeën. Ik moet nog wat in-game dingen gedaan krijgen, maar in totaal ben ik Ik ben bijna klaar).

Hoe dan ook, ik zou mezelf niet zijn als ik je niet lastig zou vallen met deze nieuwe passie, dus de hele update van deze maand staat in het teken van deze videogame. Graag gedaan.

Als je als eerste wilt weten wat er gebeurt bij Undercover Otter, meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Blijf geweldig!
Aiden

 

Terug naar blog