DONATION ANNOUNCEMENT - Undercover Otter

AANKONDIGING VAN DONATIE

We zijn erin geslaagd duizend euro in te zamelen voor LHBT+ Asielondersteuning  met de verkoop van onze Queerdo-collectie 2023! 😲 Hun werk is zo, zo, zo belangrijk en als je meer wilt weten over de goede dingen die ze doen, of ze wilt steunen met een eigen donatie, klik dan op de onderstaande link.

Bedankt aan alle mensen die bestelden, onze berichten promootten, ons mooie woorden stuurden en ons op welke manier dan ook steunden.

Op een persoonlijke noot: toen Ross me vroeg of ik een samenwerking voor Pride wilde doen, aarzelde ik niet, omdat ik het garen en de houding van Ross leuk vind. Nooit in mijn leven had ik gedacht dat ik, naast het leren kennen en samenwerken met een fantastische mede-indieverver, deze ervaring zou achterlaten bij een vriend. #imnotcryingyourecrying

Uw steun betekent alles voor mij. Blijf liefde en inclusiviteit verspreiden, altijd ❤️🧡💛💚💙💜

Terug naar blog