🧟 ZOMBIE AWARENESS MONTH🧟 - Warm Bodies (2013) - Undercover Otter

🧟 ZOMBIE AWARENESS MONTH🧟 - Warme lichamen (2013)

Tijd voor weer een romantische zombiefilm met komische elementen.
R, gespeeld door Nicholas Hoult, is een zombie die zijn leven aan het verpesten is met zijn beste zombievriend M.  Ze hebben nogal eentonig aan de hand, totdat R Julie ontmoet, een nog in leven zijnd meisje met wie hij een band voelt.
De reden dat ik deze film leuk vind (naast dat het een kastromantiek is) is het schrijven van R's interne dialoog. Dit zijn de eerste regels die je in de film hoort:
[voice-over] Wat doe ik met mijn leven? Ik ben zo bleek. Ik zou meer naar buiten moeten gaan. Ik zou beter moeten eten. Mijn houding is verschrikkelijk. Ik zou rechter moeten gaan staan. Mensen zouden meer respect voor me hebben als ik rechtop zou staan. Wat is er mis met mij? Ik wil gewoon verbinding maken. Waarom kan ik geen contact maken met mensen? Oh, juist, het is omdat ik dood ben. Ik moet niet zo hard voor mezelf zijn. Ik bedoel, we zijn allemaal dood. Dit meisje is dood. Die kerel is dood. Die vent in de hoek is zeker dood. Jezus, deze jongens zien er vreselijk uit.

Als je een grappige film met zombies en een hart wilt, bekijk dan deze film.

<tc>Terug</tc> om te bloggen