🧟 ZOMBIE AWARENESS MONTH🧟 - Warm Bodies (2013) - Undercover Otter

🧟 ZOMBIE AWARENESS MAAND🧟 - Warme lichamen (2013)

Tijd voor nog een romantische zombiefilm met komische elementen.
R, gespeeld door Nicholas Hoult, is een zombie die zijn leven aan het wankelen is met zijn beste zombievriend M.  Er is iets behoorlijk eentonigs aan de hand, totdat R Julie ontmoet, een nog levend meisje met wie hij een band voelt.
De reden dat ik deze film leuk vind (naast dat het een romantische kast is) is het schrijven van R's interne dialoog. Dit zijn de eerste regels die je in de film hoort:
[voice-over] Wat doe ik met mijn leven? Ik ben zo bleek. Ik zou meer naar buiten moeten gaan. Ik zou beter moeten eten. Mijn houding is verschrikkelijk. Ik zou rechter moeten gaan staan. Mensen zouden mij meer respecteren als ik rechter zou staan. Wat is er mis met mij? Ik wil gewoon verbinding maken. Waarom kan ik geen verbinding maken met mensen? O ja, dat komt omdat ik dood ben. Ik moet niet zo streng zijn voor mezelf. Ik bedoel, we zijn allemaal dood. Dit meisje is dood. Die kerel is dood. Die kerel in de hoek is beslist dood. Jezus, deze jongens zien er verschrikkelijk uit.

Als je een grappige film met zombies en een hart wilt, bekijk dan deze film.

Terug naar blog